Hyperpigmenterad hud

 

 

[W.] +

Hudens minskade lyster är lika mycket en indikator på hudens åldrande som rynkor.Mörka fläckar eller en ojämn matt hy kan i förtid åldra ett ansikte. Med [W] + serien har Sothys skapat en dubbel lösning som är både mot åldrande samt gör huden ljusare och minskar mörka fläckar. Resultatet blir en lysande, strålande och jämn hud.

 

CLEANSING CREAM

En pärlemorliknade tvättcrème som exfolierar huden lätt med BHA syra. Löddra upp till ett skum och tvätta ansiktet morgon och kväll.

 

PREPARATIVE LOTION

En lotion som förbereder huden förbehandlande blekande produkter för bättre effekt. Lotionen återfuktar och återupplivar huden. Cosmeceutical produkt.

 

DOUBLE ACTION SERUM

Mjukt peelande cosmeceutical serum med”laser-liknande” effekt på lokala områden som behöver extrauppmärksamhet.Produkt nr 1 i förpackningen använder man på dagen. Produkt nr 2 i förpackningen använder man på natten.

 

BRIGHTENING FLUID

Vårdande cosmeceutical dag - och nattcrème som gör huden strålande ungdomlig med en vacker lyster.

 

HIGHLY PROTECTIVE FLUID SPF 50

-UVA/UVB/IR skydd
- Förebygger ålderstecken
- Underhåller en jämn hudton

Komplett skyddande komplex från den nya solserien och [W.]™+ Complex. 30 ml lätt förpackning att ta med sig och som ger ett solskydd närhelst under dagen som det är önskvärt.