Make up

 

Sothys har lanserat en helt enastående ny Makeup. Sothys ” lilla svarta” essentiella hudvårdsmakeup med resultat är ett helt nytt koncept.


Tänk dig in att välja en ögoncreme som ger resultat mot mörka ringar, lägg sedan till mineraler som pigment och voila! Du har en perfekt makeupprodukt som arbetar för dig och även täcker.

Välj ett mjukt läppcerat med mangosmör, lägg till pigment och du har ett återfuktande vårdande läppprodukt som smälter in i läppen och ger en naturlig effekt av färg!

Alla nya makeup produkter har samma fantastiska hållbarhet och ger resultat omgående och på sikt. Parabenfritt och naturligt. Sothys kan HUDVÅRD.

Vad vill du ha för resultat, anti-age, mer fukt eller vill du ha mindre synliga porer? Välj då en foundation med 100 % mineralpigment. Övriga ingredienser är aktiva naturliga ingredienser.
Du kommer bli förbluffad över resultatet och hur länge makeupen sitter.

Prova nu, kontakta oss så skickar vi ut ett provkit!

 

 

 

Läppenna

Läpp penna med neutral/transparant färg. Passar till alla läppstift och glans som konturpenna till läpparna och som förhindrar att läppstiftet flyter ut. Kan också användas som lipfiller över hela läpparna som jämnar ut linjer i läppen och gör så att läppstiftet sitter bättre, när läppstiftet/glanset appliceras ovanpå. 

 

 

Läppcreme

Läppcreme som fungerar som genomskinligt läppglans. Ger volym och mjukhet till läppen. Kan användas utanpå läppstift. 

 

 

 

 

Läppstift

Transparent lätt läppstift-glans med mangosmör som bas med tillägg av omega 3,6 och 9, doftar underbart och fungerar som ett cerat för läppen som ger ett naturligt pigment färg utan att se målat ut. Finns i 5 olika nyanser.

 

Läppstift med Sheasmör som bas och tillägg av omega 3,6 0ch 9 med naturliga pigment som håller färgen länge, lämnar ett sidenmjukt utseende och återfuktar läppen hela dagen. Kommer förpackat i lyxigt sammetsfodral. 

 

Matta läppstift med sammetskänsla med en färg som håller länge på läppen

 

Foundation - antiage

Teint Satine Flytande Anti Age Foundation med vatten i silicon formula ger lättare spridning över huden och mineralpigmenten håller färgen bättre och längre. Denna anti-age formula slätar ut rynkor med 13 % och innehåller ljusbuske extrakt somm finns i grade 1 - 4 cremerna i vår anti-age hudvårdsserie. Säljes i glasflaska med pump. 

 

 

 

Foundation - matterande

Teint Mat flytande matterande foundation med vatten i silicon formula ger lättare spridning över huden och mineralpigmenten håller färgen bättre och längre. Denna matterande formula minskar porerna och korrigerar områden som glänser. Innehåller Japansk klätterros som aktiv ingrediens och som finns representerat i serien Pore Refiner system. Säljes i tub med pump. 

 

 

 

Foundation återfuktande

Teint Naturel flytande återfuktande foundation med vatten i silicon formula ger lättare spridning över huden och mineralpigmenten håller färgen bättre och längre. Denna återfuktande formula med Boletus komplex som finns representerat i Hydradvance serien ger huden lyster och smidighet. Säljes i tub med pump. 

 

 

 

Kompakt foundation

Kompakt foundation med 70 % mineraler i bakad formula. Kan användas till alla hudtyper och med torr eller med fuktig svamp beroende på önskad täckande effekt.

 

 

 

 

Puder

Silkeslent transparent puder som fixerar foundation och ger ett perfekt slutresultat.

 

 

 

 

Täckstift

Perfekt täckstift för kvisslor och blemmor, innehåller lugnande kamomill och rengörande salicylsyra. Universalfärg. OBS får ej användas under ögonen.

  

 

 

 

Multiprodukt

Oftalmologiskt testad multifunktionell produkt. Används som, puder, solpuder, ögonskuggor och rouge.

 

 

 

  

Mascara

Uppbyggande volym mascara som innehåller provitamin B5 och jojobavax. Djup svart intensiv färg.

 

 

 

 

 

Ögonpenna

Super multifunktionell ögonpenna. Kan användas som eyeliner, kohlpenna, ögonpenna och som ögonskugga. Applicera lite lätt foundation över ögonlocken och markera med pennan var skuggan ska sitta, sudda med skumgummiapplicatorn eller med pensel. Allt från djupaste svart till lätt gråa skuggor. Vattenfast formula, lämplig för kontaktlinsbärare. Pennvässare finns i pennan under suddapplikatorn. Oftalmologiskt testad.

 

  

 

Ögonbrynspenna

Ögonbrynspenna som förenklar applicering och markering av ögonbryn genom dess superfina stift. Håller upp till 10 timmar och håller även i varma och fuktiga klimat. Formulan är berikad med C & E vitamin. Finns i 3 olika färger.