Fuktfattig hud

 

Förhindra ålderstecken, återfukta fuktfattig hud och behandla torr hud.

 

Aldrig någonsin har Sothys forskningsinstitut hittat en mer kraftfull och effektiv formula i återfuktning av huden på ett helt nytt och komplett sätt. Genom att kombinera en lättvikts molekyl av hyaluronsyra och tungviktsmolekyl och boosta dessa två med Sothys egen patent Boletus 1055 som är en kraftig antioxidant och gjord av polysaccarider från karl johan svampen riklig på vitamin B3 är resultatet revolutionerande. Boletus 1055 ökar syntesen av hyaluronsyra med 23 % i epidermis och 29 % i dermis, vilket ger en kombination av återfuktning i hudens olika lager. Huden ser yngre och vitalare ut på bara ett dygn. 

 

HYDRATING CREME

Intensiv dag och nattcreme för dig med fuktfattig hud med dragning mot torr hud. Den perfekta cremen som återställer fuktbalansen och gör så att huden ser synligt yngre ut på bara några dagar.


HYDRATING GEL-CREAM

Lätt dag och natt creme med Hyaluronsyra som ger huden mängder av fukt. Lämplig till en hud som är uttorkad men kombinerad.


INTENSIVE HYDRATING SERUM

Supersnabb effektiv formel av återfuktande serum. En kombination av lågviktiga molekyler av hyaluronsyra och återuppbyggande kompletterande aktiva ingredienser som förbättrar och förnyar hudens fuktnivå och behåller dess fukt länge. Alla hudtyper, som behöver akut fukt


HYDRA SMOOTHING MASK

Superverkande mask med hyaluronsyra som ger en fuktfattig och torr hud allt vad den behöver på 10 minuter. Huden ser betydligt yngre och fräschare ut efteråt. Masken kan användas 1 till 2 gånger i veckan eller efter behov. Skölj av masken efter 10 minuter eller torka av överflödet och sov din skönhetssömn.


HYDRA ESSENTIAL AMPOULES

En veckokur som man använder en ampoule morgon och kväll I sju dagar för att få ett snabbt resultat, Ampullen appliceras innan serum och creme eller enbart creme.