Sothys

I mer än 75 år har Sothys varit en utvald leverantör bland professionella SPA och Salonger.


Sothys, ett framgångsrikt koncept som bara säljs till hudvårdssalonger och spa. Sothys är ett riktigt ”champagnemärke” som står för design, elegans och det bästa av utveckling, ingredienser och helt unika och ljuvliga resultatorienterade behandlingar.Dessa unika och innovativa produkter i kombination med ljuvliga massageritualer gör upplevelsen av en Sothys behandling fantastisk.


Den mytomspunna Paris adressen, 128 rue du Faubourg Saint-Honoré utgör hjärtat av Sothys anda och är erkänt i hela världen.
Sothys, har en helt unik helhet i sin presentation av behandlingar och produkter. Hos Sothys hittar du allt för kropp, ansikte, make-up solprodukter och en helt egen serie för alla män.

Sothys är ett mycket specialiserat märke för just proffs som jobbar seriöst på salong eller spa, där ett extraordinärt engagemang till forskning och innovation har en central betydelse och där Sothys utmärker sig. Man kan därför kalla Sothys en avant-garde skönhetsexpert.

Sothys har skapat Digi-Esthétique®, en exklusiv massagemetod som tillsammans med terapeutens skicklighet förvandlar behandlingen med dess effektiva produkter till en oförglömlig upplevelse och fantastiska resultat.

Sothys är ett av världens ledande spa och hudvårdsmärken som endast säljs på salonger och spa. Sothys finns i 120 länder och på ca 20000 salonger och spa.

Man kan säga att Sothys är ett märke som tar ansvar hela vägen ut. Tillverkning och kontroll av alla produkter möter upp till den högsta nivå, utmärkt utförande av tillverkning och har ISO 9001 för kvalitet, OHSAS 18001 för säkerhet, ISO 14001 för miljö, och följer europeisk regel 76/768/CEE som säkerställer att produkterna inte kan skada människans hälsa.

Säkerhetstester av alla produkter utförs av oberoende experter på toxologi.

Ladda hem Sothys senaste katalog genom att klicka på bilden.

 

 Ladda hem Sothys företagspresentation här